Love

Marriage Leave – Appoved! Yay!!

www.tips-fb.com




Tengok dulu leave form kat atas tuh..
Ahaks! En. Boss dah approved kan cuti kawen saya..
Gila tak sabar nak bersama bakal suami sepuas-puasnya nanti..eheeheh~
Actually, annual leave balance saya dah tak banyak, cuma tinggal 8 hari ja lagi..
Tapi nasib la company ada bagi Casual Leave untuk kawen sebanyak 5 hari..
Makanya saya akan bercuti selama 11 hari..
casual leave 5 hari + Annual Leave 2 hari + cuti sabtu & ahad 4 hari = 11 hari..
kalau ikutkan hati nak ja cuti lagi lama tapi kena jimatkan cuti untuk wedding
side bakal suami a.k.a En.Tunang nanti..cukup-cukup la kan 11 hari tuh..

Thank you Mr. Rozaidi, my boss..
Dia dah susah hati saya nak bercuti lama..
Pagi-pagi masa morning meeting tadi dah pesan awal-awal suruh perturun
ilmu & keja-keja kat staf-staf lain..hee~
kalau ikutkan schedule bulan June ni dari awal bulan sampai pertengahan bulan July
department kitorang sangat sibuk..sibuk dengan account closing, Gross Profit Monthly Report,
Cost Meeting, nak kena be prepared untuk new period budget, macam-macam..
Mungkin lepas akad nikah 1 Jun nanti saya akan bekerja dari rumah..
nak tak nak saya kena gak wat sebab ni utk closing purpose..see, bercuti pon still kena siapkan keja..
Itulah namanya tanggungjawab kan.. :)

p/s : Boss ada tanya nak wedding gift apa??apa lagi yang tak dak dalam umah kitorang lepas kawen nanti..ehee~ Boss, saya nak LCD TV AQUOS 40" pon dah cukup..kalau boss baik hati, saya nak washing machine brand SHARP gak yang fully automatic..buleh??hee~mau kena sembelih leher mintak benda kejadah suma nih.. :p Actually, apa pon takpa asal ikhlas, sekadar doa supaya kami berdua suami isteri nanti bahagia hingga ke syurga pon dah cukup memadai.. :)




Terima Kasih Daun Keladi.
Nanti Datang Baca Lagi.

2 comments:

Asfiza Sharifuddin said... Click To Reply!

banyaknyaaaaaaa..!!!!!!!!

jeles ni. ;p

::eLeya:: said... Click To Reply!

uhukk~jgn la jeles as..
nanti as pon apply la cuti banyak2 sket..eheee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...