Love

Jalan-jalan i-City, Shah Alam

www.tips-fb.com

Sebenarnya kitorang hubby & wifey ke i-city ni dah lama..dlm bulan November 2012 cmtu..
Lepas hantar adik-adik ipar naik flight ke Kemboja, aku ngan hubby singgah umah mak cik aku kat area Shah Alam so dh terlanjur kat situ kitorang bincang punya bincang last-last sepakat nk ke i-City sebelum gerak balik Sg.Petani..2-2 pon kaki jalan kan..hee~
Time ni perut xberapa nak besau lagi..around 5 month kalau tak silap..
Sorry la, aku malas nak letak caption segala..layankan gambar-gambar je la ya.. =)
















Fatehah Elia Subri..
Mmmuaahh~ 
*tetiba* >.<"


Terima Kasih Daun Keladi.
Nanti Datang Baca Lagi.

2 comments:

Mrs Lurve said... Click To Reply!

pic 1 ala2 filem hindustan hehehehe

::eLeya:: said... Click To Reply!

heheh~feeling2 hindustan giteww.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...